Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 190 g | |
|---|---|---|
| Energi | 960 kJ | 1824 kJ | 
| Energi | 229 kcal | 435 kcal | 
| Fett 
 | 18 g 
 | 34,2 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 0,3 g 
 | 0,6 g 
 | 
| Protein | 17 g | 32,3 g | 
| Salt | 0,57 g | 1,1 g | 
Tilberedning
Stabburet anbefaler å steke Hamburger fra fryst da det er lettere å håndtere den uten at den går i stykker, og mattryggheten vil være bedre ivaretatt. Rå Hamburgere skal ha oppnådd en kjernetemperatur på min. 72 °C av matsikkerhetsmessige grunner. For at spiseopplevelsen av Stabburet Hamburger skal være optimal bør kjernetemperaturen ikke være vesentlig høyere enn 72°C. For å oppnå dette bør Hamburgeren stekes til min. 68°C på stekeplaten og tas vekk og hvile (kan også foregå under montering ) til 72°C. Kjernetemperatur sjekkes etter hviling. Ca. steketid: Stekes på flatgrill ved ca. 225°C. Stekes 2 min. pr. side, snus 3 ganger, til sammen 8 min
Ca 225°C i ca 1,5 min (avhengig av størrelse)
72°C
Ingredienser
Storfekjøtt halal 96 % , vann, salt, aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | ||
| melk | Nei | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			 
				