Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 390 g | |
|---|---|---|
| Energi | 591 kJ | 2305 kJ |
| Energi | 141 kcal | 550 kcal |
Fett
|
5,8 g
|
22,6 g
|
Karbohydrat
|
13 g
|
50,7 g
|
| Protein |
8,1 g |
31,6 g |
| Salt |
0,55 g |
2,1 g |
Tilberedning
Mariner kjøttet
Tøm marinadeposen i en bolle med 3 ss olje.
Tilsett 400 g strimlet kyllingkjøtt og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen
Kok opp nok vann til å dekke risposen. La risen koke i 16 minutter. Løft opp risposen og la vannet renne av. Åpnes ved å rive av rivekanten i hjørnet.
Lag sausen
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Tilsett ½ paprika i strimler og ½ pose sukkererter delt i 2.
Tilsett miks for saus, ha i 2,5 dl vann og 2,5 dl kokosmelk. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
Ingredienser
Ris: jasminrisMarinade: maisstivelse, salt, sukker, ingefær 6 %, chili, aroma(inneholder soya), hvitløk, maltodekstrin, paprika, krydderSaus: krydder (bl.a. sitrongress 2 %, ingefær 3 %, hvitløk 2 %,kajennepepper, kaffirlime), sukker, tomat, salt, aroma, paprika,gjærekstrakt, sitron, rapsolje, sjalottløk, fargestoff (paprikaekstrakt)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Ja | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet