Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 260 g | |
---|---|---|
Energi | 446 kJ | 1160 kJ |
Energi | 106 kcal | 276 kcal |
Fett
|
4,9 g
|
12,7 g
|
Karbohydrat
|
5 g
|
13,0 g
|
Kostfiber |
0,6 g |
1,6 g |
Protein |
10 g |
26,0 g |
Salt |
0,6 g |
1,6 g |
Tilberedning
1. Skjær opp 400-600 g kyllingfilet i terninger eller strimler og brun i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 6 dl vann og 1,5 dl fløte.
3. Kok opp under omrøring. La gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Ingredienser
Grønnsaker 33 % (hageerter 11 %, gulrot 10 %, løk, sellerirot,purre 3 %), maisstivelse, fløte, olje (solsikke, raps), salt,aroma, sukker, eggeplomme, glukosesirup, gjærekstrakt,melkeprotein, gressløk, pepper, fargestoff (karotener)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet