Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 394 kJ | 985 kJ |
Energi | 95 kcal | 238 kcal |
Fett
|
6,2 g
|
15,5 g
|
Karbohydrat
|
6,2 g
|
15,5 g
|
Kostfiber |
1,1 g |
2,8 g |
Protein |
3 g |
7,5 g |
Salt |
0,8 g |
2,0 g |
Tilberedning
Varm opp ovn til 220 °C. Sett formen på rist midt i ovn og stek retten med lokket på i 60 - 65 minutter. Rør om før servering.
Varm opp ovn til 180 °C. Sett formen på rist midt i ovn og stek retten med lokket på i 45 - 50 minutter. Rør om før servering.
Ingredienser
vann, potet, grønnsaker 25 % (gulrot 10 %, løk, sellerirot, purre5 %), saltet og røkt svinekjøtt 15 % (svinekjøtt, vann, salt,konserveringsmiddel (E250), stabilisator (E450, E451), aroma,antioksidant (E301)), rapsolje, stivelse, salt, aroma, pepper.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet