Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 160 g | |
|---|---|---|
| Energi | 980 kJ | 1568 kJ |
| Energi | 233 kcal | 373 kcal |
Fett
|
19 g
|
30,4 g
|
Karbohydrat
|
4,6 g
|
7,4 g
|
| Protein |
11,5 g |
18,4 g |
| Salt |
1,8 g |
2,9 g |
Tilberedning
65 °C.
Maks 2 timer ved ca. 110 °C.
Tilberedes fra kjølt tilstand. Kryssnittes på den ene siden. Stekes ca. 40 min ved ca. 150 °C.
Ingredienser
svinekjøtt (65%), vann, løk (8%), sjampinjong, stivelse, salt, krydder,gressløk, stabilisator (E451, E450), glukose, antioksidant (E301),konserveringsmiddel (E250)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | Spor av | |
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet