Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 394 kJ | 1379 kJ |
Energi | 94 kcal | 329 kcal |
Fett
|
3,9 g
|
13,7 g
|
Karbohydrat
|
4,5 g
|
15,8 g
|
Protein |
9,8 g |
34,3 g |
Salt |
0,67 g |
2,3 g |
Tilberedning
1. Stek lett 500-600 g kyllingfilét, delt i to eller flere stykker, i en høy stekepanne (28 cm). Legg stykkene over på en tallerken.
2. Skjær 2-3 gulrøtter i skiver, surr disse i stekepannen og bland inn posens innhold.
3. Tilsett 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring. Fordel kyllingstykkene i sausen. La det småkoke i 12 minutter under lokk.
4. På slutten av koketiden tilsettes 100 g skråkuttede sukkererter og 3 stk grovkuttet vårløk. Om ønskelig kan andre grønnsaker også brukes, sukkererter kan byttes ut med sopp eller squash.
Pynt med basilikumblader og/eller grovhakket persille. Server med ris, poteter eller pasta.
Ingredienser
maisstivelse, melk, salt, grønnsaker (gulrot 4%, paprika 4%,vårløk, løk), aroma, sukker, gjærekstrakt, krydder, rapsolje, sitron,glukosesirup, basilikum, persille, hvitløk, bukkehornkløver.
Helt uten tilsatt palmeolje.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet