Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 220 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1063 kJ | 2339 kJ |
| Energi | 254 kcal | 559 kcal |
Fett
|
17 g
|
37,4 g
|
Karbohydrat
|
17 g
|
37,4 g
|
| Protein |
8,8 g |
19,4 g |
| Salt |
1 g |
2,2 g |
Tilberedning
I stekeovn:
Varm opp stekeovnen til 200°C.
Plasser den frosne paien på en rist eller plate midt i ovnen og stek i 20-25 min. til paien er gjennomstekt.
Husk at effekten kan variere mellom ulike ovner og dermed også tilberedningstiden.
For å få en enda sprøere paibunn kan du steke den uten aluminiumsformen.
I mikrobølgeovn (700W):
Ta paien ut av aluminiumsformen.
Sett paien på en tallerken midt i mikrobølgeovnen og varm opp på høy effekt i ca 3 min.
La gjerne paien hvile i noen minutter før servering.
Ingredienser
hvetemel, egg, melk, brokkoli 13 %, røkt svinekjøtt og bacon 3 %(svinekjøtt, vann, salt, druesukker, konserveringsmiddel (E250),stabilisator (E450), røykaroma, antioksidant (E301)), ost,fløte, vegetabilsk fett (rapsolje, fullhelherdet rapsfett), vann,salt, stivelse, aroma, krydderekstrakt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Ja | ||
|
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet