Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
|---|---|---|
| Energi | 420 kJ | 1260 kJ | 
| Energi | 99 kcal | 297 kcal | 
| Fett 
 | 1,1 g 
 | 3,3 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 17,8 g 
 | 53,4 g 
 | 
| Kostfiber | 0,1 g | 0,3 g | 
| Protein | 4,4 g | 13,2 g | 
| Salt | 0,2 g | 0,60 g | 
Tilberedning
1. Tøm posens innhold i en kasserolle
2. Tilsett 1 liter melk og gjerne 1 ss smør
3. Kok sakte opp under omrøring
4. La grøten småkoke i 5 min under omrøring
Blir grøten for tykk spe med litt melk.
Serveres med kanel, sukker og en smørklatt
Ingredienser
ris 69 %, rismel 30 %, salt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | ||
| melk | Nei | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			 
				