Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 150 g | |
|---|---|---|
| Energi | 650 kJ | 975 kJ |
| Energi | 155 kcal | 233 kcal |
Fett
|
6,8 g
|
10,2 g
|
Karbohydrat
|
6,7 g
|
10,1 g
|
| Kostfiber |
0,5 g |
0,8 g |
| Protein |
17 g |
25,5 g |
| Salt |
0,45 g |
0,68 g |
Tilberedning
35 minutter v/220°C
25 minutter v/230°C
Kan tilberedes fra fryst tilstand eller som tint. Legg fisken på gastronormbrett. Dryss over løken mot slutten av steketiden. Konveksjonsovn 25 minutter v/230°C
Ingredienser
Seifilet 76 % (fangstområdet Nordøst-Atlanterhavet), løk 15 %,hvetemel, margarin (rapsolje, fullherdet rapsolje, emulgator(E322, E471), naturlig aroma, farge karotener) rapsolje, salt, pepper
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Ja | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet