Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 17 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1799 kJ | 306 kJ |
| Energi | 429 kcal | 73 kcal |
Fett
|
18 g
|
3,1 g
|
Karbohydrat
|
64 g
|
10,9 g
|
| Protein |
1,1 g |
0,2 g |
| Salt |
0,41 g |
0,07 g |
Tilberedning
1. Bland godt sammen til en passe tykk glasur:
- Glasurmiks
- 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet margarin som gir en litt stivere glasur)
- 0,5 dl vann (tilsett vannet litt etter litt til den tykkelsen du ønsker)
2. Smør glasuren på kaken.
Vegansk tilberedning:
- Bruk melkefri margarin.
Ingredienser
melis, fettredusert kakao* 6 %, solsikkeolje, glukosesirup, modifisertmaisstivelse, vanillin, kaffe, salt
Vegansk
Lett å smøre ut!
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Glutenfri
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet