Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1506 kJ | 1205 kJ |
| Energi | 358 kcal | 286 kcal |
Fett
|
14 g
|
11,2 g
|
Karbohydrat
|
55 g
|
44,0 g
|
| Protein |
3,3 g |
2,6 g |
| Salt |
1,2 g |
0,96 g |
Tilberedning
1. Varm opp konveksjonsovnen til 170 °C.
2. Bland boksens innhold med 6 dl vann og 300 g smeltet smør eller 3 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn kakedeig.
3. Bruk bakepapir i bunnen av en 1/1 gastronormform. Kantene på formen bør smøres med fett. Fordel kakedeigen jevnt i formen.
4. Sett formen inn i varm ovn (170 °C) og stek 25-30 minutter. Avkjøl kaken før den deles opp.
Ingredienser
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, fettredusert kakao 4%, risbakemel, stivelse, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat,kalsiumfosfat), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi).
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Ja | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet