Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 392 kJ | 1176 kJ |
Energi | 93 kcal | 279 kcal |
Fett
|
2,4 g
|
7,2 g
|
Karbohydrat
|
6,3 g
|
18,9 g
|
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
0,8 g |
2,4 g |
Tilberedning
1. Skjær 500 g kjøtt i terninger og stek det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann/kraft og 4 dl melk eller fløte.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Ingredienser
løk 18 %, tomat 16 %, maisstivelse, hvetemel, olje (solsikke,raps), salt, sukker, sjampinjong 4 %, glukosesirup, paprika 2 %, aroma,fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), modifisertmaisstivelse, sennepsfrø, hvitløk, sort pepper, syre (sitronsyre),gjærekstrakt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Ja | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet