Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 240 g | |
---|---|---|
Energi | 431 kJ | 1034 kJ |
Energi | 102 kcal | 245 kcal |
Fett
|
0,7 g
|
1,7 g
|
Karbohydrat
|
13 g
|
31,2 g
|
Protein |
10 g |
24,0 g |
Salt |
0,79 g |
1,9 g |
Tilberedning
1. Skjær 400-600 g kylling i terninger eller strimler og stek det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 6 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Ingredienser
sukker, stivelse (potet, mais), grønnsaker (tomat, gulrot, løk, paprika2 %, vårløk 2 %), riseddik, ananas 4 %, salt, maltodekstrin, syre(sitronsyre), rapsolje, soyasaus (glutenfri), aroma, fargestoff(paprikaekstrakt), ingefær, krydder, hvitløk, chili.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet