Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 362 g | |
|---|---|---|
| Energi | 648 kJ | 2346 kJ |
| Energi | 154 kcal | 557 kcal |
Fett
|
6,4 g
|
23,2 g
|
Karbohydrat
|
15 g
|
54,3 g
|
| Protein |
8,6 g |
31,1 g |
| Salt |
0,51 g |
1,8 g |
Tilberedning
Mariner kjøttet
Tøm marinadeposen i en bolle med 3 ss olje.
Tilsett 400 g strimlet kyllingkjøtt og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen
Kok opp nok vann til å dekke risposen. La risen koke i 16 minutter. Løft opp risposen og la vannet renne av. Åpnes ved å rive av rivekanten i hjørnet.
Lag sausen
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Tilsett miks for saus, ha i 2,5 dl vann og 2,5 dl kokosmelk. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
Sausen kan også tilberedes med 4 dl vann og 1 dl crème fraîche
Ingredienser
Ris: jasminrisMarinade: maisstivelse, krydder, sukker, paprika, løk, salt,hvitløk 3 %, tomat, lime, maltodekstrinSaus: maisstivelse, tomat 17 %, krydder, salt, sukker, aroma,ingefær 3 %, koriander 3 %, hvitløk 2 %, løk, rapsolje, gjærekstrakt,sitron, fargestoff (paprikaekstrakt), bukkehornkløver, kajennepepper.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet