Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 643 kJ | 2251 kJ |
Energi | 153 kcal | 536 kcal |
Fett
|
7,2 g
|
25,2 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
42,0 g
|
Protein |
9,8 g |
34,3 g |
Salt |
0,47 g |
1,6 g |
Tilberedning
1. Sett ovnen på 190 °C (over- og undervarme).
2. Visp Ostesaus med 3 dl melk til pulveret er oppløst. La sausen hvile i 10 minutter.
3. Brun 600-800 g kjøttdeig i en gryte. Trekk gryten av varmen. Bland godt inn Tomatsaus, og tilsett 5 dl vann og 400 g hakkede tomater. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
4. Legg kjøttsaus og plater lagvis (3 lag plater) i en ildfast form (ca. 25x35 cm). Begynn med kjøttsaus. På øverste lag fordeles ostesaus og 150 g ost. NB! Bruk alle pastaplatene for best resultat.
5. Stek midt i ovnen ca. 30 minutter. La lasagnen hvile i minst 5 minutter før servering.
Server gjerne med brød og frisk salat.
Ingredienser
Lasagneplater 65 %: durumhvete Tomatsaus 26 %: tomat 23 %, maisstivelse, sukker, fløte, løk,gulrot, salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt, urter, hvitløk,rapsolje, paprika, syre (sitronsyre), krydder, kajennepepperOstesaus 9 %: modifisert potetstivelse, ostepulver 15 %(smelteost (hvitost, salt), skummetmelk), vegetabilsk olje(solsikkeolje, rapsolje) aroma, glukosesirup, gjærekstrakt, hvitløk,løk, melkeprotein, krydder
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | Spor av | |
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet