Stabburet

Wienerpølse lang 73g

Varenummer: 00000000000000

Mild og kjøttfull wienerpølse

Kvalitet siden 1948

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 73 g
Energi 973 kJ 710 kJ
Energi 233 kcal 170 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
18 g
  • 6,4 g
13,1 g
  • 4,7 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6,4 g
  • 0,2 g
4,7 g
  • 0,1 g
Protein
    10,7 g
      7,8 g
        Salt
          1,6 g
            1,2 g

              Tilberedning

              72 °C.

              Maks 60 min i damp ved ca. 80 °C eller maks 30 min i vann ved ca. 80 °C.

              Tilberedes fra kjølt tilstand i ca. 20 min i damp ved ca. 80 °C eller ca. 5 min i vann ved ca. 80 °C.

              Ingredienser

              Svin- og storfekjøtt 65 %, vann, stivelse, dekstrose, krydder,stabilisator (E451, E450), antioksidant (E300), konserveringsmiddel(E250), hydrolysert vegetabilsk protein, aroma.

              Røkt med bøkeflis.

              Importert fåretarm.

              Pakket i beskyttende atmosfære.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei Spor av
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Oppbevaring etter åpning Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 3 dager
              Del på epost Skriv ut