Cocktailbiter Dill
Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød.
Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød.
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Abba Makaløs er ansjosfileter av krydret brisling. Perfekt som tilbehør til egg på brødskiven.
Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød. Kommer i smaksvariantene dill, tomat og sherry.
Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.