Ansjosfilet

Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging

Ansjosfilet

Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging

Ansjos Makaløs

Abba Makaløs er ansjosfileter av krydret brisling. Perfekt som tilbehør til egg på brødskiven.

Cocktailbiter Sherry

Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød. Kommer i smaksvariantene dill, tomat og sherry.

Kaviar porsjonstube

Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Svolværpostei

Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.

Cocktailbiter Dill

Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød.