Fiskefond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende kraft med en ren smak av fisk, gulrot og løk. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 35 liter ferdig kraft.

Grønnsaksfond konsentrert flytende

Høykonsentrert grønnsakkraft med smak av løk, purre, tomat og hvitløk. Passer perfekt for bruk i veganske og vegetariske retter og suppe, saus og gryter. Gir 35 liter ferdig fond.
Gir 35 liter ferdig kraft.

Skalldyrfond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende skalldyrfond med en ren og karakteristisk smak av skalldyr som reke og krabbe. Passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smaksetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 28 liter ferdig kraft.

Lammefond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende kraft. Varmt krydret med purre, løk, hvitløk og rødvin, som gir smaken av høst. Et suverent utgangspunkt til alle retter med lam og får.
Gir 28 liter ferdig kraft.

Kalvefond konsentrert flytende

Høykonsentrert kalvekraft med en ren og god smak av kalvekjøtt, gulrot, purre, løk og rødvin. Passer perfekt i lys suppe og saus, gryte og marinader.
Gir 28 liter ferdig fond.

Viltfond konsentrert flytende

Viltkraft med en ren og god smak av viltkjøtt og einebær, som gir den ekte smaken av fjell og vidde. Et suverent utgangspunkt for alle retter av både små- og storvilt.
Gir 28 liter ferdig kraft.

Svinefond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende svinekraft med en ren og god smak av svin, purre og løk. Passer perfekt som kraftgrunnlag eller smaksforsterker i saus, gryte og marinade.
Gir 28 liter ferdig kraft.

Kyllingfond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende kraft med en ren og god smak av kylling, purre, løk og gulrot. Passer perfekt i lys suppe og saus, gryte og marinader.
Gir 35 liter ferdig kraft.

Oksefond konsentrert flytende

En høykonsentrert, fyldig og mørk kraft med smak av oksekjøtt, gulrot, purre, løk, tomat og rødvin. Passer perfekt i mørk saus, gryte og marinade. Gir 35 liter ferdig kraft.

Sukkerkulør

Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.