Vossafår
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse.
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse.
Saftig og god kjøttpostei
Speket pepperonipølse i skiver
Grovere leverpostei med mer smak enn originalen
Stabburet Grovere Leverpostei i praktiske porsjonsbegre, alltid like fersk! Grovere er en smaksvariant til dem som ønsker litt mer smak. Grovere er en mindre finmost postei med litt mer krydder og litt mer smak. Den er saftig og smøremyk, og som originalen naturlig rik på jern.
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Ekstra smøremyk og smakfull utgave av den originale Stabburet Leverpostei. Foruten å være rik på jern, er leverpostei også en god kilde til folat og vitamin B12 for både liten og stor. Nå også Glutenfri.
Endelig finnes det en glutenfri postei i den gule boksen! Stabburet Glutenfri Leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket.
Glutenfri leverpostei – like saftig, god og smørbar som originalen