Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse.

Bayerpostei kuvertbeger

Saftig og god kjøttpostei

Pepperoni skivet

Speket pepperonipølse i skiver

Leverpostei grovere kuvertbeger

Grovere leverpostei med mer smak enn originalen

Leverpostei Grovere porsjon

Stabburet Grovere Leverpostei i praktiske porsjonsbegre, alltid like fersk! Grovere er en smaksvariant til dem som ønsker litt mer smak. Grovere er en mindre finmost postei med litt mer krydder og litt mer smak. Den er saftig og smøremyk, og som originalen naturlig rik på jern.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Stabburet Leverpostei Fersk

Ekstra smøremyk og smakfull utgave av den originale Stabburet Leverpostei. Foruten å være rik på jern, er leverpostei også en god kilde til folat og vitamin B12 for både liten og stor. Nå også Glutenfri.

Stabburet Leverpostei Glutenfri

Endelig finnes det en glutenfri postei i den gule boksen! Stabburet Glutenfri Leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket.

Leverpostei glutenfri

Glutenfri leverpostei – like saftig, god og smørbar som originalen