Sjokoladekake langpanne oppdelt
Ferdig langpannekake med konditorkvalitet
Ferdig langpannekake med konditorkvalitet
Deilig og saftig sjokoladekake tilpasset en gastronormform. Kaken faller i smak hos både store og små. Legg på glasur og
pynt gjerne med kokos, seigmenn eller kakestrøssel!
TORO Lyse Muffins er luftige med god smak. De smaker supergodt både med og uten glasur og er en innertier i barnebursdager. TORO Lyse Muffins kan lages som små muffins (16 stk.) eller store muffins (8-10 stk.)
Bestselgeren TORO Lyse Muffins på storpakning. Den samme gode og foretrukne smaken. Gir 18-24 muffins.
En allsidig kakemiks tilpasset en gastronormform – gjør det enkelt å sette sitt eget preg på kakene!
TORO boller gir deg vellykkede boller hver gang! Med en enkel fremgangsmåte og en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller. Gjær følger med i pakken så her trenger du kun å tilsette vann og olje. TORO Hveteboller gir ca. 12 boller.
TORO Eplekake smaker deilig av eple og kanel med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig. TORO Eplekake er en klassiker og kan serveres til de fleste anledninger men passer spesielt godt på høsten med nyplukkede norske epler.
TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.
TORO Cookies Double Chocolate er saftige og myke cookies med deilig smak av hvit og mørk sjokolade. Den er seig i midten og har en deilig sprø overflate. Perfekt til store og små anledninger som bursdag, dessert eller helgekos. Tilsett kun egg og olje og bland sammen. TORO Cookies double chocolate gir ca. 16 cookies.
TORO glasurmiks til ostekrem er en luftig glasur med mild og barnevennlig smak av vanilje. Passer perfekt som topping på muffins, gulrotkake eller som kakefyll. Tilsett kun smør og kremost naturell og bland sammen og nyt.