Salg

Kunne du tenkt deg å jobbe med noen av Norges største merkevarer som Grandiosa, Pierre Robert og Nidar? Har du i tillegg rå kommersiell teft og elsker nye utfordringer? Da er Orkla stedet for deg, enten du er nyutdannet eller har lang fartstid i yrket.

I salg blir du ofte stilt opp mot andre, men hos oss gjør vi det litt annerledes. Vi vektlegger å spille hverandre gode. Slik vinner selskapet, kundene og (viktigst av alt) forbrukerne.

Salg er det bankende hjertet i alt vi gjør. Under kan du lese noen eksempler på hva du kan jobbe med innen salg hos oss. Vi er alltid på utkikk etter mennesker med ulike bakgrunner og profiler.

Din rolle er kritisk

De fleste av selskapene våre har en klassisk salgsstruktur og tilbyr forretningsorienterte stillinger for både nye og erfarne kandidater. I tillegg satser vi tungt på e-handel på tvers av landene vi jobber i.

Nylig har vi opprettet en egen avdeling som jobber med Amazon Sales Pilot Project for Orkla i Norden. Her trenger vi deg med gode digitale salgs- og markedsføringsevner, som kan bidra til å få dette opp og fram på tvers av landene og avdelingene i Orkla.

For nyutdannede

Er du nyutdannet er den vanligste inngangsporten en stilling som Key Account assistent. Her får du jobbe med store kunder og lære om alt fra forhandling og prising av produkter, til kundeforhold i ulike kanaler.

Salgsavdelingen vår er et spennende sted å være, og alltid i forandring! Her finner du flere karrieremuligheter i både inn- og utland. Din rolle her vil være kritisk for at Orkla og våre merkevarer fortsetter suksessen i årene som kommer.

Ta gjerne kontakt med karriere@orkla.no om du har ytterligere spørsmål om hvordan det er å jobbe innen salg hos oss.