Utvikle ferdighetene dine hos oss

Å jobbe i Orkla skal føles som å komme hjem. Dette er arbeidsplassen hvor du vil få muligheten til å utvikle deg selv, teamet ditt og ferdighetene dine. Hos oss får våre medarbeidere tilbudet om å ta prisvinnende treningsprogrammer for ledere. Vi tilbyr også en rekke akademier og e-treningsprogrammer som er laget i samarbeid med leverandører i verdensklasse som bl.a. International Institute for Management Development (IMD). 

Akademier  

I dag tilbyr vi ulike akademier som dekker hele verdikjeden i Orkla. Dette er populære programmer som er laget på grunnlag av de ulike kjernekompetansene som finnes i selskapet. Gjennom akademiene lærer våre ansatte å bruke beste praksis og de får kjennskap til nye verktøy for å bruke og utvikle kompetansen de har i sine spesifikke felt. Vi har et godt utvalg av akademier og vi tilbyr bl.a. «Orkla Sales Academy», « Orkla Supply Change Academy», «Orkla Procurement Academy» og «Orkla Brand Academy». Sistnevnte er et av våre mest etterspurte akademier og spesielt utviklet for merke- eller markedssjefer som jobber i en av Orklas mange markedsavdelinger. Her fokuserer vi på de viktigste verdiskapende prosessene i markedsføring og innovasjon.

Lysbilde1-aspect-ratio-4-3

Ledelsestrening

Vi tilbyr treningsprogrammer for ledere på alle ulike nivåer i Orkla. Hvis du ønsker å ta et steg videre i din lederutvikling med disse programmene, vil vi sørge for at du vil få nye verktøy og nettverk som vil være med på å gjøre deg enda bedre rustet for din rolle som leder. Vi er stolte av å kunne si at vi tilbyr prisvinnende programmer som er av svært høy kvalitet og anerkjent internasjonalt.

test-2-aspect-ratio-4-3

Moderne Læringsmetoder

De kursene vi tilbyr medarbeiderne i Orkla er basert på moderne teknologi og plattformer for læring. Vi vet at mye læring skjer på jobb og sammen med de vi jobber med. Derfor baserer vi mye av treningen vår på 70-20-10-modellen. Det betyr at 70 prosent lærer vi på arbeidsplassen, 20 prosent lærer vi i interaksjon med andre, og de siste 10 prosentene er læring som skjer gjennom ulike formelle kurs og seminarer. Vi legger derfor læringen vår opp på samme måte slik at man får noe vi kaller for «High Performance Learning Journey» (HPLJ). Ved å legge til rette for HPLJ så klarere vi å gi deltagerne i kursene våre et kombinert program som sørger for at de videre klarer å ta ansvar for egen fremtidig utvikling.

fyrhus-2-aspect-ratio-4-3

Borregaard Hovedgård

Orkla har også sitt eget konferansesenter hvor flere av våre kurs holdes. Dette er en herregård som befinner seg i vakre omgivelser like ved Sarpsborg by på Østlandet. Her kan vi ta imot grupper fra 6 til 110 personer, hvor vi har gode kurs- og konferansefasiliteter, fine lokaler og et flott kjøkken til konkurransedyktige priser. Her kan du oppleve kurs av høy kvalitet som tilbys av Orkla og få minneverdige opplevelser

borregard-2-aspect-ratio-4-3

Opplæringsbevis

Etter fullført kurs fra oss får du også ulike opplæringsbevis for å bekrefte fullførelsen. Dette er kvalitetsstempler som du med stolthet kan dele på LinkedIn eller andre plattformer, for å vise frem treningsprestasjonene dine. For å se de ulike opplæringsbevisene du kan få fra oss klikk her: Orkla – Badges – Credly

Badge-final-aspect-ratio-4-3