Stabburet

Juleansjos 450g

Varenummer: 07039010152228

Nettovekt 450g, hvorav 300g brisling.

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 10 g
Energi 715 kJ 72 kJ
Energi 170 kcal 17 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
11 g
  • 4 g
  • 3,9 g
  • 2,6 g
1,1 g
  • 0,4 g
  • 0,4 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
9,4 g
  • 9,4 g
0,9 g
  • 0,9 g
Protein
    10 g
      1,0 g
        Salt
          8,5 g
            0,85 g

              Ingredienser

              Hel brisling (67%), vann, sukker, salt, krydder (bl.a. kanel,muskatblomme) eddik, aroma, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Oppbevaring etter åpning Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 3 dager
              Del på epost Skriv ut