Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1110 kJ | 888 kJ | 
| Energi | 265 kcal | 212 kcal | 
| Fett 
 | 13 g 
 | 10,4 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 32 g 
 | 25,6 g 
 | 
| Protein | 4,2 g | 3,4 g | 
| Salt | 0,94 g | 0,75 g | 
Tilberedning
1. Sett ovnen på 180°C (over- og undervarme)   
2. Skrell og del 3 epler i tynne båter og bland dem med 1 ss kanel. 
3. Bland til jevn røre:  
   - Eplekakemiks 
   - 2,5 dl vann 
   - 1,5 dl flytende margarin (150 g smeltet smør) 
4. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm). 
5. Stikk eplebåtene ned i røren.   
6. Stek på midterste rille ca. 35-40 min.
Ingredienser
hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver(natriumkarbonat, natriumdifosfat)), salt, vanillin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Ja | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten 
 | Ja | ||
| melk | Nei | Spor av | |
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			 
				 
                                                                      
                              