TORO

Kirsebærfromasj 1,5l

Varenummer: 07037610064057

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Ferdig dessert som er lett å porsjonere

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 75 g
Energi 700 kJ 525 kJ
Energi 167 kcal 125 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
9,3 g
  • 6 g
7,0 g
  • 4,5 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
17 g
  • 16 g
12,8 g
  • 12,0 g
Protein
    3,9 g
      2,9 g
        Salt
          0,17 g
            0,13 g

              Tilberedning

              Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.

              Ingredienser

              melk, sukker, kirsebær 6 %, vann, fløte 5 %, konsentrertkirsebærsaft, mysepulver (fra melk), skummetmelkpulver, gelatin(fra svin), naturlig vaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator(tragakant, johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerendemiddel (natriumsitrat, melkesyre, askorbinsyre), fargestoff (karmin),aroma.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Oppbevaring etter åpning Kjølig, max 4°C. Bør ikke fryses på nytt etter opptining
              Holdbarhet etter åpning 2 dager
              Del på epost Skriv ut