Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 598 kJ | 2093 kJ |
Energi | 143 kcal | 501 kcal |
Fett
|
6,1 g
|
21,4 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
42,0 g
|
Protein |
8,9 g |
31,2 g |
Salt |
0,47 g |
1,6 g |
Tilberedning
1. Stek 400 g kjøttdeig.
2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 20 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
Ingredienser
ris 63 %, tomat 8 %, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps,solsikke), maisstivelse, salt, hvetemel, aroma, krydder, hvitløk,sukker, fargestoff (ammoniert karamell), gjærekstrakt, bukkehornkløver,syre (sitronsyre).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet