Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 210 g | |
---|---|---|
Energi | 1080 kJ | 2268 kJ |
Energi | 258 kcal | 542 kcal |
Fett
|
17 g
|
35,7 g
|
Karbohydrat
|
17 g
|
35,7 g
|
Protein |
8 g |
16,8 g |
Salt |
1 g |
2,1 g |
Tilberedning
I stekeovn: Varm opp stekeovnen til 200°C. Plasser den frosne paien på en rist eller plate midt i ovnen og stek i 25-30 min. til paien er gjennomstekt. Husk at effekten kan variere mellom ulike ovner og dermed også tilberedningstiden. For å få en enda sprøere paibunn kan du steke den uten aluminiumsformen. I mikrobølgeovn (700W): Ta paien ut av aluminiumsformen. Sett paien på en tallerken midt i mikrobølgeovnen og varm opp på høy effekt i ca 3,5 min. La gjerne paien hvile i noen minutter før servering.
Ingredienser
hvetemel, brokkoli 19 %, egg, mozzarella 7 %, grønn asparges7 %, melk, fløte, smør, vegetabilsk fett (rapsolje, fullherdetrapsfett), tørket tomat, maisstivelse, løkpulver, sitronskall,hvitløkspulver, vann, sitronkonsentrat, hevemiddel (E503), sort pepper.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet