Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 426 kJ | 1278 kJ |
Energi | 102 kcal | 306 kcal |
Fett
|
4,5 g
|
13,5 g
|
Karbohydrat
|
5,3 g
|
15,9 g
|
Protein |
9,4 g |
28,2 g |
Salt |
0,75 g |
2,3 g |
Tilberedning
1. Skjær 300-400 g kylling i terninger og stek det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og 1,5 dl fløte (matfløte/kremfløte) eller crème fraîche.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Ingredienser
maisstivelse, tomat 15 %, løk 15 %, paprika 13 %, aroma, sukker, salt,rapsolje, gjærekstrakt, sjampinjong 3 %, sellerirot, hvitløk,sennepsfrø, krydder, persille, fargestoff (paprikaekstrakt),chilipepper.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Ja | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet