Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 385 g | |
---|---|---|
Energi | 475 kJ | 1829 kJ |
Energi | 113 kcal | 435 kcal |
Fett
|
4,6 g
|
17,7 g
|
Karbohydrat
|
15 g
|
57,8 g
|
Protein |
3,1 g |
11,9 g |
Salt |
0,3 g |
1,2 g |
Tilberedning
1. Sett skålen i mikrobølgeovnen på full effekt, UTEN å stikke hull på toppfolien.
2. Etter ca. 3 minutter vil du høre en sammenhengende pipelyd, da er retten ferdig.
3. La retten hvile i 30 sekunder før du tar av plasten og rør om. Dryss over sukker og kanel og nyt.
Skålen med retten kan også varmes 10 minutter i kokende vannbad, eller du kan varme retten direkte i en kjele under stadig omrøring.
Ingredienser
Ingredienser grøt: melk, ris, vann, fløte, sukker, salt,risstivelse, vanilin.Pose med sukker 85% og kanel 15%.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet