Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 425 g | |
---|---|---|
Energi | 483 kJ | 2053 kJ |
Energi | 114 kcal | 485 kcal |
Fett
|
1,2 g
|
5,1 g
|
Karbohydrat
|
18 g
|
76,5 g
|
Protein |
7,5 g |
31,9 g |
Salt |
0,76 g |
3,2 g |
Tilberedning
1. Paner kjøttet
Tøm miks for Teriyaki-panering i en bolle med 3 ss olje. Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
2. Kok risen
Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 15 minutter.
3. Lag woken
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rød paprika i biter og 1 løk i strimler (eller 250 g wok-blanding) og stek det i noen minutter.
Tilsett miks for Teriyaki-saus og 4 dl vann. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
Ingredienser
Ris: jasminrisPanering: maisstivelse, sesamfrø 18 %, sukker, salt, krydder(bl.a. kajennepepper, ingefær), rapsolje, lime, maltodekstrinSaus: sukker, maisstivelse, soyasaus 9 % (soyabønner,maltodekstrin, salt), gjærekstrakt, krydder (bl.a. hvitløk 2 %, ingefær,chili, paprika, spisskummen, nellik), salt, tomat, aroma, løk,fargestoff (ammoniert karamell), rapsolje, syre (sitronsyre), lime,maltodekstrinToppkrydder: paprika, chili, salt, krydder, persille, ingefær 5 %,hvitløk
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | Spor av | |
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | Spor av | |
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Ja | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet