Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 400 g | |
---|---|---|
Energi | 423 kJ | 1692 kJ |
Energi | 100 kcal | 400 kcal |
Fett
|
2 g
|
8,0 g
|
Karbohydrat
|
11 g
|
44,0 g
|
Protein |
8,5 g |
34,0 g |
Salt |
0,67 g |
2,7 g |
Tilberedning
1 Stek 400 g karbonadedeig.
2 Ha karbonadedeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
3 Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Rør om av og til.
Smak til med salt og pepper om du ønsker.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.
Ingredienser
pasta 54 % (durumhvete, hvetefiber), tomat 20 %, løk 7 %, sukker,stivelse (mais, potet), salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt,rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet