Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 330 g | |
|---|---|---|
| Energi | 431 kJ | 1422 kJ |
| Energi | 103 kcal | 340 kcal |
Fett
|
4,4 g
|
14,5 g
|
Karbohydrat
|
4,9 g
|
16,2 g
|
| Protein |
11 g |
36,3 g |
| Salt |
0,65 g |
2,1 g |
Tilberedning
1. Skjær 500-600 g kjøtt og stek det i en stekepanne.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Ingredienser
hvetemel, grønnsaker (hageerter 11 %, sjampinjong 5 %, løk,tomat), myse (melk), maisstivelse, aroma, salt, olje (solsikke,raps), skummetmelk, sukker, fargestoff (ammoniert karamell),tyttebær, krydder
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet