Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
---|---|---|
Energi | 739 kJ | 554 kJ |
Energi | 177 kcal | 133 kcal |
Fett
|
9,2 g
|
6,9 g
|
Karbohydrat
|
19 g
|
14,3 g
|
Protein |
3,9 g |
2,9 g |
Salt |
0,18 g |
0,14 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5 %, krokan 4 % (sukker,hasselnøtter), mysepulver (fra melk), skummetmelkpulver, gelatin, naturlig vaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator (johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerendemiddel (natriumsitrat), aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Ja | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet