Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
|---|---|---|
| Energi | 805 kJ | 604 kJ |
| Energi | 192 kcal | 144 kcal |
Fett
|
8,7 g
|
6,5 g
|
Karbohydrat
|
24 g
|
18,0 g
|
| Protein |
3,6 g |
2,7 g |
| Salt |
0,24 g |
0,18 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, karamell 6%, fløte, gelatin, mysepulver (framelk), skummetmelkpulver, emulgator (E472b), stabilisator(johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel(natriumsitrat), naturlig vaniljeekstrakt, fargestoff (karamell),aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | Spor av | |
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | Spor av | |
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | Spor av | |
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | Spor av | |
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet