Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 400 g | |
---|---|---|
Energi | 605 kJ | 2420 kJ |
Energi | 145 kcal | 580 kcal |
Fett
|
7,5 g
|
30,0 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
48,0 g
|
Protein |
6,5 g |
26,0 g |
Salt |
0,84 g |
3,4 g |
Tilberedning
1. Sett skålen i mikrobølgeovnen på full effekt, UTEN å stikke hull på toppfolien.
2. Etter ca. 3 minutter vil du høre en sammenhengende pipelyd, da er retten ferdig.
3. La retten hvile i 30 sekunder før du tar av plasten, rører om og nyter. Dryss tandoorikrydderet over retten for en sterkere rett.
Skålen med retten kan også varmes 10 minutter i kokende vannbad, eller du kan varme retten direkte i en kjele under stadig omrøring.
Ingredienser
Ingredienser gryterett:gryte 80% (vann, kylling 19 % (kyllinglårkjøtt, salt, stabilisator(E450, E451), antioksidant (E331,E301)), grønnsaker 15% (blomkål ,brokkoli 7%, løk, tomat), fløte, rømme, stivelse, krydder,hvetemel, sukker, salt, aroma, hvitløk, soyasaus(glutenfri), maltodekstrin, fargestoff (paprikaekstrakt, rødbetfarge,kurkumin), syre (sitronsyre), rapsolje, gjærekstrakt,krydderekstrakter), basmatiris 20%.Pose med Tandoori krydder.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet