Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 356 g | |
---|---|---|
Energi | 674 kJ | 2399 kJ |
Energi | 160 kcal | 570 kcal |
Fett
|
4 g
|
14,2 g
|
Karbohydrat
|
21 g
|
74,8 g
|
Protein |
9,3 g |
33,1 g |
Salt |
0,55 g |
2,0 g |
Tilberedning
1. Mariner kjøttet
Tøm miks for Kinesisk Szechuan-marinade i en bolle med 0,5 dl olje.
Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
2. Kok risen
Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 20 min.
3. Lag woken
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rødløk i strimler, 1 boks bambusskudd (eller 250 g ferdig-wokblanding).
Hell woksaus over og bland godt. Kok i 2 min.
Ingredienser
Ris: rundkornet risMarinade: potetstivelse, salt, hvitløk, chilipepper,natriumkarbonat, ingefærKinesisk Szechuan Woksaus: vann, fruktose, paprika 9 %, tomatpuré,rødvinseddik, salt, fortykningsmiddel (xantangummi), chilipepper,konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), hvitløk, fargestoff(paprikaekstrakt), pepperekstraktToppkrydder: salt, hvitløk, chilipepper (bestrålt), løk,fargestoff (paprikaekstrakt)
Krydderet er bestrålt
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet