Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 353 g | |
|---|---|---|
| Energi | 584 kJ | 2062 kJ |
| Energi | 139 kcal | 491 kcal |
Fett
|
4,4 g
|
15,5 g
|
Karbohydrat
|
16 g
|
56,5 g
|
| Protein |
8,8 g |
31,1 g |
| Salt |
0,47 g |
1,7 g |
Tilberedning
Mariner kjøttet
Tøm marinadeposen i en bolle med 3 ss olje.
Tilsett 400 g strimlet kyllingkjøtt og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen
Kok opp nok vann til å dekke risposen. La risen koke i 16 minutter. Løft opp risposen og la vannet renne av. Åpnes ved å rive av rivekanten i hjørnet.
Lag sausen
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Tilsett miks for saus, ha i 2 dl vann og 2,5 dl kokosmelk. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
Sausen kan også tilberedes med 3 dl vann og 1,5 dl crème fraîche.
Ingredienser
Ris: jasminrisMarinade: krydder (bl.a. hvitløk 10 %, ingefær 10 %, koriander,spisskummen 4 %, kardemomme), maltodekstrin, salt, sukker, fargestoff(rødbetfarge, paprikaekstrakt), syre (sitronsyre)Saus: maisstivelse, grønnsaker (tomat, løk), sukker, krydder(bl.a. paprika, ingefær 3 %, hvitløk 2 %, spisskummen, koriander,kardemomme, kajennepepper), aroma, gjærekstrakt, salt, rapsolje,fargestoff (paprikaekstrakt, kurkumin), syre (sitronsyre)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet