Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 686 kJ | 2401 kJ |
Energi | 164 kcal | 574 kcal |
Fett
|
7,7 g
|
27,0 g
|
Karbohydrat
|
13 g
|
45,5 g
|
Protein |
10 g |
35,0 g |
Salt |
0,7 g |
2,5 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme).
2. Tøm posen merket Ostesaus i en bolle. Tilsett 3 dl melk. Visp godt til alt pulveret er oppløst. La sausen hvile 10 minutter.
3. Brun 600-800 g kjøttdeig godt i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen, tøm posen merket tomatsaus over og bland godt. Tilsett 5 dl vann og ca. 400 g hakkede tomater. Gi et oppkok under omrøring.
4. Bruk en ildfast form som rommer 3 liter (ca. 25x35 cm). Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn med kjøttsaus. Rør opp igjen ostesausen, og fordel jevnt på toppen. Strø over 150-200 g ost.
5. Stek lasagnen 15-20 minutter midt i ovnen. La den hvile 5 minutter før servering.
6. Server med brød og frisk salat.
Ingredienser
Italienske Lasagneplater 67 %: durumhvete.Tomatsaus 25 %: tomat 25 %, fløte, sukker, maisstivelse, løk,gulrot, krydder, aroma (inneholder ost), rødvinspulver, selleri, hvitløk, salt, rapsolje, syre (sitronsyre).Ostesaus 8 %: modifisert potetstivelse, ost 15 %, fløte,olje (solsikke, raps), maisstivelse, salt, aroma (inneholder melk), glukosesirup, gjærekstrakt, hvitløk, løk, melkeprotein, krydder.
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet