Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 220 g | |
---|---|---|
Energi | 1170 kJ | 2574 kJ |
Energi | 280 kcal | 616 kcal |
Fett
|
19 g
|
41,8 g
|
Karbohydrat
|
16 g
|
35,2 g
|
Protein |
10 g |
22,0 g |
Salt |
0,78 g |
1,7 g |
Tilberedning
I stekeovn:
Varm opp stekeovnen til 200°C.
Plasser den frosne paien på en rist eller plate midt i ovnen og stek i 20-25 min. til paien er gjennomstekt.
Husk at effekten kan variere mellom ulike ovner og dermed også tilberedningstiden.
For å få en enda sprøere paibunn kan du steke den uten aluminiumsformen.
I mikrobølgeovn (700W):
Ta paien ut av aluminiumsformen.
Sett paien på en tallerken midt i mikrobølgeovnen og varm opp på høy effekt i ca 3 min.
La gjerne paien hvile i noen minutter før servering.
Ingredienser
melk, hvetemel, ost 18 % (fersk ost, gouda, italiensk hard ost,cheddar, blåmuggost), vann, fløte, vegetabilsk fett (rapsolje,fullherdet rapsfett), spinat 6 %, egg, inulin, stivelse,modifisert stivelse, salt, sort pepper.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet