Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 815 kJ | 2445 kJ |
Energi | 194 kcal | 582 kcal |
Fett
|
7,1 g
|
21,3 g
|
Karbohydrat
|
22 g
|
66,0 g
|
Protein |
9,7 g |
29,1 g |
Salt |
1,1 g |
3,3 g |
Tilberedning
1. Varm opp ovnen til 225°C 2. Ta av plasten og fordel toppingen utover. Den flytter lett på seg i svingene på vei fra Stranda og hjem til deg. 3. Sett pizzaen på rist midt i ovnen og stek i 11-13 min til osten er gyllen og smeltet. Pizzahack: For ekstra sprø bunn, la pizzaen hvile 2 minutter på rist etter steking. Kos deg!
Ingredienser
hvetemel, vann, ost 14% (mozzarella, Norvegia vellagret),kylling 9%, tomatpuré, krydderkrem(kjernemelk, vann, melkefett, stabilisator (mono- ogdiglyserider av fettsyrer,pektin, guarkjernemel), stivelse, salt, krydder, syrekultur), tomater,rødløk, rapsolje, salt, stabilisator(guarkjernemel, dinatriumfosfat, natriumtrifosfat), gjær, krydder,gjærekstrakt, dekstrose,antioksidant (natriumaskorbat, sitronsyre, natriumsitrat), fargestoff(paprikaekstrakt), naturligaroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet. Detail Attributes Language Maintenance
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet