Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
---|---|---|
Energi | 720 kJ | 540 kJ |
Energi | 168 kcal | 126 kcal |
Fett
|
8,6 g
|
6,5 g
|
Karbohydrat
|
19 g
|
14,3 g
|
Protein |
3,8 g |
2,9 g |
Salt |
0,17 g |
0,13 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, jordbær 8%, vann, fløte 5%, mysepulver (framelk), skummetmelkpulver, gelatin, naturlig vaniljeekstrakt,emulgator (E472b), stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel (natriumsitrat, sitronsyre, askorbinsyre), fargestoff (karmin), aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet