Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 100 g | |
---|---|---|
Energi | 695 kJ | 695 kJ |
Energi | 166 kcal | 166 kcal |
Fett
|
9,8 g
|
9,8 g
|
Karbohydrat
|
16 g
|
16,0 g
|
Protein |
3,7 g |
3,7 g |
Salt |
0,09 g |
0,09 g |
Tilberedning
1. Ha ønsket mengde pulver i en kasserolle og tilsett H-melk og kremfløte etter tabellen.
2. Kok opp under omrøring.
3. Fordel i porsjonsformer og avkjøl minimum 3-4 timer.
Ingredienser
sukker, helmelk, maisstivelse, gelatin, fortykningsmiddel(karragenan, kaliumklorid), vanilje, fargestoff (betakaroten), sitron,glukosesirup.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
Antall porsjoner | Mengde ferdig vare | Mengde pulver | Mengde væske | Mengde øvrige ingredienser |
---|---|---|---|---|
13 | 1,35 liter | 210 g | 1 l H- melk | 0,25 liter kremfløte |
60 | 6,3 liter | Hele boksen | 5 l H- melk | 1,25 liter kremfløte |