Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 85 g | |
---|---|---|
Energi | 764 kJ | 649 kJ |
Energi | 182 kcal | 155 kcal |
Fett
|
9,4 g
|
8,0 g
|
Karbohydrat
|
21 g
|
17,9 g
|
Protein |
3,8 g |
3,2 g |
Salt |
0,21 g |
0,18 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5 %, glukose-fruktosesirup,gelatin, skummetmelkpulver, mysepulver (fra melk),kakaomasse 1 %, kakaosmør, emulgator (E 471, soyalecitin, E 472b),stabilisator (E 410, E 407, E 440), surhetsregulerende middel (E 331),vaniljeekstrakt, vaniljearoma, ekstraherte vaniljefrø, aroma, farge (E160a), salt.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | Spor av | |
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet