TORO

Kyllingsaus rosépepper 18g

Varenummer: 07037610237321

TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage. 

vegansk

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 75 ml
Energi 578 kJ 434 kJ
Energi 140 kcal 105 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
12 g
  • 3,3 g
9,0 g
  • 2,5 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
5,7 g
  • 2,3 g
4,3 g
  • 1,7 g
Protein
    1,9 g
      1,4 g
        Salt
          1 g
            0,75 g

              Tilberedning

              Smelt 25 g margarin/smør i en kasserolle og rør inn posens innhold.
              Tilsett 1 dl vann og 1 dl melk. Kok opp under omrøring, bruk visp.    
              La sausen koke i 2 minutter. Rør om av og til.

              Ingredienser

              olje (solsikke, raps), maisstivelse, glukosesirup, salt, gjærekstrakt,rosépepper 5 %, modifisert maisstivelse, krydder, stabilisator(xantangummi), løk, sukker, aroma, fargestoff (paprikaekstrakt),gressløk, hvitløk, tomat, paprikapulver

              Vegansk

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut