TORO

Betasuppe 112g

Varenummer: 07037610221511

TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 250 ml
Energi 169 kJ 423 kJ
Energi 40 kcal 100 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
0,5 g
  • 0,1 g
1,3 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
7,1 g
  • 0,5 g
17,8 g
  • 1,3 g
Protein
    1,4 g
      3,5 g
        Salt
          0,71 g
            1,8 g

              Tilberedning

              1. Rør ut posens innhold i 10 dl vann.
              2. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke 10 minutter.

              Ingredienser

              potet 46 %, erter 15%, byggryn 10 %, potestivelse, salt, gulrot, 3%, fårepølse (storfe, får, svin, geit, salt, sukker, konserveringsmiddel (E250), krydder, antioksidant (E301), brekkbønner, rapsolje, gjærekstrakt, løk, purre, aroma, kålrabi, sellerirot, kjøttekstrakt, krydder, emulgator (E471), antioksidant(E304), hvitløk.

              Helt uten tilsatt palmeolje

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Ja
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Bygg
              Ja
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut