Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 393 kJ | 1179 kJ |
Energi | 93 kcal | 279 kcal |
Fett
|
1 g
|
3,0 g
|
Karbohydrat
|
17 g
|
51,0 g
|
Kostfiber |
0,3 g |
0,9 g |
Protein |
3,8 g |
11,4 g |
Salt |
0 g |
0 g |
Tilberedning
1. Kok opp ris og melk under stadig omrøring.
2. La det koke 20 minutter. Rør av og til.
3. Tilsett litt salt og server.
4. Hvis grøten blir stående etter koking, tykner den. Spe eventuelt med litt melk.
Ingredienser
rundkornet ris
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet