Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 420 kJ | 1260 kJ |
Energi | 99 kcal | 297 kcal |
Fett
|
1,1 g
|
3,3 g
|
Karbohydrat
|
17,8 g
|
53,4 g
|
Kostfiber |
0,1 g |
0,3 g |
Protein |
4,4 g |
13,2 g |
Salt |
0,2 g |
0,60 g |
Tilberedning
1. Tøm posens innhold i en kasserolle
2. Tilsett 1 liter melk og gjerne 1 ss smør
3. Kok sakte opp under omrøring
4. La grøten småkoke i 5 min under omrøring
Blir grøten for tykk spe med litt melk.
Serveres med kanel, sukker og en smørklatt
Ingredienser
ris 69 %, rismel 30 %, salt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet