Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 170 g | |
---|---|---|
Energi | 510 kJ | 867 kJ |
Energi | 120 kcal | 204 kcal |
Fett
|
0,4 g
|
0,7 g
|
Karbohydrat
|
26 g
|
44,2 g
|
Kostfiber |
0,7 g |
1,2 g |
Protein |
2,9 g |
4,9 g |
Salt |
0 g |
0 g |
Tilberedning
1. Kok opp vann (8 dl slik at det dekker posen), tilsett evt. 1 ts salt. Ønsker du å koke opp flere poser, bruker du ca 5 dl mer vann for hver pose. Legg ønsket antall risposer i det kokende vannet (2 porsjoner per pose). La risen koke i 20 minutter.
2. Løft risposen opp med en gaffel. La vannet renne av.
3. Åpne posen ved å rive perforeringen
4. Anrett risen på tallerken eller i en serveringsskål.
Ingredienser
Parboiled middagsris, villris 10 %.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet