TORO

Kantarell- & sjampinjongsaus 23g

Varenummer: 07037610232043

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

vegetarisk

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 100 ml
Energi 432 kJ 432 kJ
Energi 104 kcal 104 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7,4 g
  • 2,1 g
7,4 g
  • 2,1 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6 g
  • 3 g
6,0 g
  • 3,0 g
Protein
    3,1 g
      3,1 g
        Salt
          0,94 g
            0,94 g

              Tilberedning

              1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl melk og 1 dl vann. Kok opp under omrøring, bruk visp.
              2. La sausen koke i 5 minutter, rør om av og til. Rør inn 1 ss (20 g) margarin/smør.

              Ingredienser

              hvetemel, olje (solsikke, raps), sopp 12 % (sjampinjong,kantarell), salt, maisstivelse, gjærekstrakt, glukosesirup, melkeprotein, aroma, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), krydder

              Vegetarisk

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut